tag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post2992518265738911508..comments2023-09-21T15:39:30.450+02:00Comments on KryaSpirit-Vegalife: Búzával rakott zöldbabKryaSpirithttp://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-43658932227143257642009-07-14T22:14:27.972+02:002009-07-14T22:14:27.972+02:00Szepyke, szívesen!:)Szepyke, szívesen!:)KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-53981519781881289432009-07-14T22:14:03.926+02:002009-07-14T22:14:03.926+02:00Bridge, szívesen! Remélem ízleni fog! Ha megcsinál...Bridge, szívesen! Remélem ízleni fog! Ha megcsináltad, meséld el milyen volt.KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-8448292111451023612009-07-14T22:00:50.503+02:002009-07-14T22:00:50.503+02:00Szerintem van jellegzetes íze, de nem tudnám elmag...Szerintem van jellegzetes íze, de nem tudnám elmagyarázni milyen. Nem rossz, de nem is erőteljes. Ritkán (évente 2x) ugyanis szoktam főtt búzát reggelizni.<br />A még kalászban lévő nem érett búza picit finomabb, de lehet, hogy még abból találsz az út mellett kóstolhatót :)<br /><br />Visszatérve a zöldbabra, tetszik a recept.<br />Amúgy is nagy kedvenc ez a növény és pont a napokban gondolkodtam, mit lehet még belőle főzeléken és pörköltön kívül készíteni.<br />Köszi :)Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-68780177810184764372009-07-14T20:54:32.686+02:002009-07-14T20:54:32.686+02:00Ok, értem, köszönöm!:)Ok, értem, köszönöm!:)szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-2054646608633437872009-07-14T20:52:49.128+02:002009-07-14T20:52:49.128+02:00Hát én még natur búzát nem ettem, de ebben az étel...Hát én még natur búzát nem ettem, de ebben az ételben a pörkölt alap miatt, olyan magyaros íze lesz. Gondolom, hogy egyébként is van valamilyen jellegzetes íze, mint minden gabonafélének, de ebben az esetben semmi különöset nem érzek. Itt főleg a fűszerek és a hagyma dominálnak. Persze nem téveszthető össze az igazi pörkölt ízzel, de vegaként az ember úgysem arra vágyik. Viszont érdemes kipróbálni akkor is, ha egyébként hússal ennéd,de nem idegenkedsz a reform kajáktól, mert ez egy kicsit más, de finom!KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-4633731446596934842009-07-14T20:32:22.621+02:002009-07-14T20:32:22.621+02:00Lehet, hogy hülye kérdés, a búzának van valamilyen...Lehet, hogy hülye kérdés, a búzának van valamilyen jellegzetes íze?szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.com