tag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post7847733938520766247..comments2023-09-21T15:39:30.450+02:00Comments on KryaSpirit-Vegalife: Rozsos kenyérKryaSpirithttp://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-74554968497698471832009-09-12T17:44:11.729+02:002009-09-12T17:44:11.729+02:00Ez jó duma! A férjek meg már csak olyanok, hogy ne...Ez jó duma! A férjek meg már csak olyanok, hogy nem nagyon örülnek ha veszünk valamit, hát még ha több mindent. De én ebbe a hibába már nem esem, ha érted mire gondolok....:))KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-3487992838513849702009-09-12T12:12:53.503+02:002009-09-12T12:12:53.503+02:00Hmmm, a kenyér gyönyörűűű!
És felröhögtem egy mond...Hmmm, a kenyér gyönyörűűű!<br />És felröhögtem egy mondatodon... Amikor azt írtad: "Na ennek azért sem én, sem a férjem nem örülne, más-más okokból. " Egy perc alatt rájöttem, hogy a férjed melyik oldalának nem örülne... Gondolom a teljes ruhatár cseréjének.<br /><br /><br />Láttam egy trikót egy vásáron, amin kb ez a szöveg állt: (nem írok ki minden szót, de gondolom, egyértelmű lesz...)<br /><br />Ku...vára megy a pénz. Mondja apám és anyám, persze, más-más hangsúllyal...szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-55095988244088146432009-09-12T10:13:16.015+02:002009-09-12T10:13:16.015+02:00Andi, én csak biztatni tudlak a kenyérsütésre. Ha ...Andi, én csak biztatni tudlak a kenyérsütésre. Ha olvastad az előző kenyeres posztomat tudod, hogy mennyit paráztam a kelt tésztával, de felesleges volt. Ha a recept szerint csinálja az ember csak kisebb hibák lehetnek, de az még mindig jobb, mint a bolti kenyér. Mert a miénk! Köszönöm szépen az elismerést és szeretettel várlak a jövőben is!:))KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-11211368630073475192009-09-11T21:58:04.972+02:002009-09-11T21:58:04.972+02:00Annyira szép a kenyered,s a blogod is!
De én is úg...Annyira szép a kenyered,s a blogod is!<br />De én is úgy vagyok vele akisebb péksüti,kevesebb kockázat,hogy esetleg nem sikerül.De már nagyon vágyom egy "igazi" kenyérre.:-))<br />Jövök hozzád is máskor is,az "egyesre"Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-47899176026212403252009-09-11T21:57:42.158+02:002009-09-11T21:57:42.158+02:00Na, akkor a legyező zsemlénél már le is írtam az e...Na, akkor a legyező zsemlénél már le is írtam az első ötletemet! Szervezzél sütitanfolyamot, sütire és kenyérre-péksütire.Egy jelentkező máris van. Amit a marcipánokból csinálsz, az is szuper! Majd még gondolkodom.:))KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-44691483052752347702009-09-11T21:51:48.773+02:002009-09-11T21:51:48.773+02:00Már gondoltam én is arra, hogy hogyan hasznosíthan...Már gondoltam én is arra, hogy hogyan hasznosíthanám a tapasztalataimat. A látogatóim számából arra következtetek, hogy szerencsére van érdeklődés! Mindenesetre kedvem lenne ahhoz, hogy főállásban sütögessek, de ötletem még nincs, hogy milyen keretek között tehetném. Meg tudod, azt hiszik sokan, hogy aki otthon dolgozik, az nem csinál semmit. Pedig a saját vállalkozás nem mindig egyszerű, itt nem ér véget a munkaidő du. 4-kor. A szabad időbeosztás a nagy előnye, de ez nem jelent feltétlenül sok szabadidőt is. Olyan lehetetlen időpontokban vagyok a konyhában, hogy az hihetetlen!<br />Ha esetleg van ötleted, szívesen fogadom, hiszen tudod! :-))Süti Bazárhttps://www.blogger.com/profile/18064781183351413381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-17013329993175579632009-09-11T21:24:53.940+02:002009-09-11T21:24:53.940+02:00Trinity, köszönöm. Szerintem az, hogy kenyér, vagy...Trinity, köszönöm. Szerintem az, hogy kenyér, vagy kifli, vagy zsemle mindegy, sőt a kenyérrel kisebb a cécó. Nemrég sütöttem kiflit, ma meg zsemlét, majd azok is felkerülnek. A formázással még vannak gondjaim.<br />A sweet home-mal kapcsolatban, meg az a vicc, hogy egyáltalán nem voltam felháborodva, teljesen kedvesen kértem, és később sem voltam inkorrekt (szerintem). De Trinity, ha egyszer törlik a megjegyzésedet és 2 napig semmi válasz, te mit tennél? Én beígértem, hogy akkor majd posztban mondom el a véleményemet. Ez volt a nagy fenyegetés!KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-45848065247552571332009-09-11T20:47:34.908+02:002009-09-11T20:47:34.908+02:00Bocs, hogy beleszólok, de számomra is furcsa, ez a...Bocs, hogy beleszólok, de számomra is furcsa, ez a 2. Sweet home...Hiszen ez hozzánő az emberhez elég gyorsan, senkinek nem szerencsés. Én sem örülnék még egy újabb Zamat és illatnak:(( <br />Megértelek-jogos a felháborodásod!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-58749493291685772822009-09-11T20:43:37.818+02:002009-09-11T20:43:37.818+02:00Erre a kenyérre mondják, hogy maga a tökély!! Grat...Erre a kenyérre mondják, hogy maga a tökély!! Gratulálok!<br />Én a mai napig inkább péksütinek állok neki, kisebb számomra a kockázat..De látom, te ezen már túl vagy....trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-46705564090876301142009-09-11T20:20:16.179+02:002009-09-11T20:20:16.179+02:00Yasmine, nagyon örülök, hogy a te receptjeidre nyu...Yasmine, nagyon örülök, hogy a te receptjeidre nyugodtan támaszkodhatom. Én is észrevettem, hogy a második gyúrás igazán jót tesz a tésztának. Biztos vagyok benne, hogy örököltél valamit őseid tehetségéből, ha esetleg új vállalkozáson töröd a fejed, ezt ne hagyd ki a számításból.:))KryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-84558007283192081612009-09-11T20:13:21.684+02:002009-09-11T20:13:21.684+02:00Kedves Edó!
Nem látok problémát abban, hogy ha a ...Kedves Edó!<br /><br />Nem látok problémát abban, hogy ha a bloggal kapcsolatban felmerül valami, az kommentben kerüljön megbeszélésre. Nem gondolom, hogy sértegettelek volna és fenyegetésnek sem szántam a mondataimat. Ha te mégis így érezted, akkor elnézést kérek. Azt azért el kell ismerned, hogy felettéb furcsa, hogy egyik nap írok egy megjegyzést, amiben egyébként semmi kivetnivaló nincsen, csupán egy kérés a névváltoztatásra, de arra a címzett nem, hogy nem válaszol, hanem még ki is törli, majd az ismételt felvetésem már automatikusan be sem kerül a kommentek közé, hanem moderálásra vár. Igaz, hogy délután írtál egy e-mailt, amit én nem olvastam, de elég gyenge a magyarázkodás, hogy erre csak most volt időd (posztolni és kitörölni a megjegyzést viszont ráértél). Azt hiszem mindenki más is arra gondolt volna amire én, hogy te így oldod meg a dolgaidat. Persze szived joga ezt így intézni, nekem meg szivem joga elmondani a véleményemet olyan fórumon amilyenen tudom. Ez a szép a blogolásban. <br />Szó sincs róla, hogy ne tudnék aludni, vagy bosszút forralnék. Egyszerűen arról van szó, hogy nem szerencsés ugyanazon a néven működnünk és ezt szóvá tettem. Ez olyan, mintha két különböző cégnek ugyanaz lenne a neve. A blogspot pedig nem fog jelezni neked, egyszerűen névválasztás előtt utána kellett volna nézned, hogy milyen nevek foglaltak. Én is, és azt hiszem mindannyian így tettünk annak idején. Én is más nevet találtam ki elsőre, de miután láttam, hogy azoknak már van gazdája, kerestem egy olyat, amit senki nem használt. Viszont ha belefutottam volna abba, hogy az mégis foglalt, szó nélkül és sűrű elnézéskérés közepette módosítottam volna. Az, hogy ezt te megteszed, vagy sem ez már a te döntésed. Én nem akartam ezen vitatkozni, egy egyszerű kérés volt.<br />Üdv: BenzsiKryaSpirithttps://www.blogger.com/profile/03111598213077883712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-53068109729206446102009-09-11T18:28:28.037+02:002009-09-11T18:28:28.037+02:00Kedves Benzsi!
Valaszoltam mar neked e-mailben,ami...Kedves Benzsi!<br />Valaszoltam mar neked e-mailben,amint idom volt azonnal reagaltam,sajnalom ha meg nem olvastad...de nincs szukseg fenyegetozesre azt gondolom.sajnalom,hogy igy gondolod..<br />Tovabbi szep napokat!Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047044126705668501.post-49862297685171630352009-09-11T17:48:46.920+02:002009-09-11T17:48:46.920+02:00Tökéletes kenyér! Benne van a szív és a lélek, iga...Tökéletes kenyér! Benne van a szív és a lélek, igaz? :-)<br />A kétszeri dagasztás nagyon fontos szerintem. Igazából a másodszori dagasztásnál kezd el jól kelni a tészta. Másodszorra még majdnem alaposabban dagasztom, mint először.<br />Nagyon köszönöm a dicséreteket, igazán jólesik! Mindig azt mondják, hogy cukrász vagyok, meg pék, pedig nem! Talán előző életemben lehettem ilyesmi. :-)<br />Az egyik nagymamám és a másik nagypapám húga sütöttek nagyon ügyesen, más "ősről" nem tudok. :-)<br />Műszaki értelmiségi lennék a végzettségem szerint :-DD <br />De vállalkozók vagyunk a férjemmel, nem mérnökösködünk már igen régóta. :-)<br />Nagyon örülök, hogy ennyire megszeretted a kenyérsütést, innen már aztán az ember szabadjára engedheti a fantáziáját. Még az otthon is otthonosabb, ha ott készül a kenyér, az az illat, az valami utánozhatatlan! :-))Süti Bazárhttps://www.blogger.com/profile/18064781183351413381noreply@blogger.com