2010. március 7., vasárnap

Tudsz titkot tartani?


Talán észrevettétek, hogy a blogom jobb felső sarkában van egy visszaszámláló. Azt, hogy ez pontosan mire számol vissza, egyelőre még nem árulom el, de azért egy kicsit csigáznám a kíváncsiságotokat.

Az úgy kezdődött, hogy „Valaki” megkeresett, lenne-e kedvem vele és még „Másokkal” közösen belevágni valamibe. Az ötlet nagyon tetszett, „Valakit” is kedvelem, így igent mondtam. Belecsöppentem egy kedves és kreatív csapatba, ahol öröm dolgozni.

És hogy mit is? Néhány nap múlva kiderül és már nagyon-nagyon izgulok, mert igazából Nektek készül! Várom, hogy milyen lesz a fogadtatása, remélem, hogy legalább akkora örömet szerzünk vele, mint amilyen örömmel mi készítjük!

Még néhány nap……….

http://kifoztuk.hu/

kép:innen

4 megjegyzés:

  1. ez elég titokzatosan hangzik. a "gasztrobloggerek" titulus az oldal címkéjén rád és a kreatív csapatra vagy nagyobb közösségre vonatkozik? vagy ennyit sem árulhatsz el?:)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ennyit elárulhatok, hogy igen mindannyian, akik kieszeltük ezt a meglepetést nektek, gasztroblogot írunk!:))

    VálaszTörlés
  3. rákérdezhetek?:) gmk-ba tömörültök? tematikus site ahol néhány blogger együtt szerkeszti az oldalt és mindenkinek van egy saját rovata?
    na, csak fantáziálok. legyen holnap az indulás és akkor nem kell találgatni:)

    VálaszTörlés