2010. november 14., vasárnap

Szegény gyerekek Karácsonya




KEDVES JOCÓ!

1. ső strófa

De szeretnék gazdag lenni,
Egyszer libasültet enni,
Jó ruhába járni kelni,
S öt forintér kuglert venni.

2. strófa
Mig a cukrot szopogatnám,
Uj ruhámat mutogatnám,
Dicsekednék fűnek fának,
Mi jó dolga van Attilának.



József Attila 11-12 évesen írta ezt a verset valamikor 1912-1916 között. Sajnos manapság megint egyre aktuálisabb ez a majd 100 éves költemény, és sok kisgyermek szájából hangzana hitelesen ez a segélykiáltás.
Szomorú, de évről évre egyre többen lesznek……
Ne menjünk hát el szótlanul a probléma mellett, ha van pár forintunk erre a célra, ajánljuk fel és érezni fogjuk azt a szívet melengető érzést, amit akkor él át az ember, ha részt vesz valami fontosban, valamiben ami valaki másnak a megsegítéséről szól.
Erre kínál most lehetőséget a Kifőztük Magazin, Karácsonyi különszámával, amit bármekkora felajánlott és átutalt összeg fejében megkaphattok, és melyben 115 blogger mutatja be jobbnál-jobb karácsonyi receptjeit. Erre a kiadványra hosszú hónapok óta készülünk és szeretnénk örömet okozni nektek úgy, hogy közben azokat is segítjük akik enélkül nem engedhetik meg maguknak azt hogy gyermekeiknek finom és tápláló ételekkel kedveskedjenek Karácsony, vagy az év többi napján.


Aki rendszeres látogatója a gasztro gyűjtőoldalaknak és blogoknak, az esetleg már úgy érezheti, hogy a csapból is mi folyunk, de nézzétek ezt el nekünk, hiszen másképpen nem tudjuk eljuttatni hozzátok ennek a kezdeményezésnek az üzenetét csak így. Egyedül kicsik vagyunk, de ha összefogunk mindenre képesek leszünk.
Ezért kérlek benneteket látogassatok el a Kifőztük oldalára a részletekért, és támogassátok a rászorulókat!




A Kifőztük Karácsony alkotói nevében is KÖSZÖNÖM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése