2009. augusztus 28., péntek

Meglepetést kaptam

Renáta lepett meg ezzel a képpel, amit ezúton is köszönök neki!

Küldöm Gittának (mert ismeretlenül is felajánlotta az aszalógépét), Szepykének (mert szerintem baromi jó fej és mert észrevette, hogy rövid lett a hajam), Trinitynek  (mert sok rossz történt vele mostanában és hátha kijut a Matrixból), Yasminenak (mert csodás péksütiket csinál és oda vagyok a nevéért) és KatAnyakának (mert rengeteget tanultam tőle és nehéz időszak van mögötte).

Kívánom, hogy legyen egy szép napotok (Renátának is, amiért sok közös van bennünk)!

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm!
    Már viszem is, örömmel! :-))
    Nem az én nevem, a kislányomé. Örülök, hogy tetszik. :-))

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Én is észrevettem az új fotót, csak arra már nem jutott, hogy le is írjam... Nekem a régi kép is tetszett, ezen egy kicsit komolyabb vagy. Milyen rövid hajjal?

    VálaszTörlés
  3. Yasmine, akkor a kislányodnak van csodaszép neve!:))

    Renata, igazából a hajam nem teljesen így áll, tépettre van levágva, ha úgy fésülöm bohókás, egyáltalán nem komoly. Ezen a képen kicsit egyszerűbb, de még csak most próbálgatom a lehetőségeket, így minden héten máshogy szárítom. Nagyon jó érzés most a rövid. Kb 5 évente levágatom, de eddig még mindig megbántam, de most egy pillanatra sem. Azt mondják az új frizura gondolkodásbeli változtatást és a múlt lezárását jelenti. Jövő héten 40 leszek, bár nem érzem magam annyinak, mégis úgy éreztem most van itt az ideje a váltásnak. Sokat változtam az utóbbi időben belül is, nyugodtabb, otthonülősebb lettem. Már nem vonzanak a nagy bulik, shoppingolások, pedig mostanáig nagyon pörgős életet éltem. Most az a fontos, hogy a családommal legyek, jókat főzzek, elolvassak egy könyvet, együtt menjünk el valahová és nem vágyom nagy társaságba. Van azért program bőven, de az inkább családi. Ez lehet, hogy kicsit uncsinak hangzik de én nagyon jól élem meg. Talán a vegetáriánus lét teszi, vagy mostanra nőttem fel, de ma már máshol érzem jól magam, mint régebben. Persze nem hanyagolom el a barátaimat és szerencsére vannak bőven, de most már inkább olyan közös programokat csinálunk amibe a család is belefér. Szóval jó rövid hajjal, nem mondom, hogy nem lesz már hosszabb is, de olyan hosszú mint amiről levágattam nem hiszem. Egyébként abszolúte hosszúhajpárti vagyok, de annyi jó rövid hajat láttam, hogy mind ki akarom próbálni!:)

    VálaszTörlés
  4. A röviddel sűrűbben kell fodrászhoz menni :)
    Én abszolút megértem, amit írsz, hogy másmilyen lettél, mert én ilyen vagyok alapból. Vásárolgatni sosem szerettem, bulizni sem, a nagyobb társaságtól menekülök. Jól elvagyok magam is, egyszerre egy emberrel szeretek beszélgetni, viszont felfedező vagyok, szeretem a rendezvényeket, előadásokat, programokat,ahol kötetlenül lehet azt tenni, amit szeretnék. Nincs kötelező hozzászólás vagy közös játék.
    Mondjuk jelenleg inkább a házban, ház körül és a faluban, meg a környéken telnek a napjaim.

    VálaszTörlés
  5. Benzsi,
    nagyon szépen köszönöm!!!
    Tudod, elkél a segítség a Matrixban:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen!:DD

    Elolvastam, amit Renatanak írtál, és én is valami ilyesmit érzek mostanában...
    Pont a nyaralás alatt beszélgettünk erről, hogy olyan, mintha lenyugodnék... Már nem vonz, hogy mindig sokan legyünk, hogy nagy legyen a társaság, és jobban szeretek otthon lenni, mint valahol "csavarogni". Persze, kivétel a Balaton körüli csavargás! :D Ha minden jól megy, holnap is megyek!
    És azért megint: Köszönöm, hogy gondoltál rám, és a hajad nekem így jobban tetszik!:D

    VálaszTörlés
  7. Szepyke, szívesen és örülök, hogy tetszik a hajam, én is jól érzem magam vele. Néha megijedek magamtól, hogy hová lett az a bulizós,nagy hangú pörgős lány, aki voltam. Ebből most már csak a nagy hang van meg. Nemrégen voltam két buliban és egyikben sem éreztem jól magam. Olyan voltam, mint egy kívülálló és nem a bulival volt a gond, a többiek láthatóan jól érezték magukat. Ott döbbentem rá, hogy ez már nem az én világom. Akkor már inkább egy beszélgetős kerti parti, vagy mozi, ha már mindenképpen ki kell mozdulni. De legjobb ha hozzánk jönnek.

    VálaszTörlés
  8. Bocsánat, hogy csak most, de nagyon jól esett, hogy rám is gondoltál! :o) Köszönöm!

    VálaszTörlés